Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Άφιξη νέων κωδικών

Επειδή η προσπάθεια να προσφέρουμε στο καταναλωτικό κοινό μας , πάντα το καλύτερο και ποιοτικότερο , μας φέρνει στο κατάστημά μας ( mastihashop του Βόλου , Ανθ. Γαζή 171 Γ με Αγίου Νικολάου , τηλ :2421022557) , την νέα προσπάθεια των φίλων μου από τους Αγίους Θεοδώρους Μαγνησίας και συγκεκριμένα μια νέα σειρά προϊόντων ατομικής καθαριότητας και υγιεινής, βασισμένη στην φύση και μόνο σε αυτή !!!

Οι προσπάθειά τους , έχει σκοπό να παντρέψει τις παραδοσιακές τεχνικές , με τις μεθόδους και τα εργαλεία της σύγχρονης τεχνολογίας και επιστήμης. Επιλέγουν πολύ προσεκτικά τα υλικά τους  . Μόνο ντόπια φυσικά υλικά που μπορούν να ελέγξουν την ποιότητα και να διασφαλίσουν την αγνότητά τους .
Δεν χρησιμοποιούν συνθετικά πρόσθετα, χημικώς κατεργασμένες πρώτες ύλες και βελτιωτικά . Φτάνουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα συνδυάζοντας  τις ιδιότητες φυσικών προϊόντων μετά από συστηματικό πειραματισμό και έλεγχο .
Προσφέρουμε λοιπόν, προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης απολύτως φυσικά , φιλικά ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα, που μετά την χρήση τους δεν αφήνουν επιβαρύνσεις στο περιβάλλον, αλλά αποδομούνται πλήρως και αφομοιώνονται με φυσικό τρόπο.
Η προσήλωση τους στα υλικά της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας, δίνει μεγαλύτερη αξία στην τοπική παραγωγή και παράλληλα τους βάζει το μέτρο στην συνεπή κοστολόγηση των τελικών προϊόντων. Επικεντρώνουμε λοιπόν στην πραγματικά αξία χρήσης τους και όχι στα επίπλαστα χαρακτηριστικά δίνοντας έμφαση στην σωστή και απαλή καθαριστική και περιποιητική δράση και όχι στα αρώματα, στις χρωστικές και στον αφρισμό. Αφήνουν τα βότανα να δώσουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες , συνδυασμένες με το φρέσκο ποιοτικό ελαιόλαδο και το κερί μελισσών.
 Θέλουμε όλοι μας , τα προϊόντα μας , να βρίσκουν καλή εφαρμογή και χρήση, κατ΄ αρχήν στον τόπο που παράγονται , χωρίς να θέτουν οικονομικούς φραγμούς

Θα επανέλθουμε , σύντομα , για να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά όλα τα προϊόντα μας , τα οποία εκτός από τα σαπούνια , είναι εξαιρετικές κεραλοιφές, υγρά σαπούνια-σαμπουάν και το πραγματικά φοβερό , σαπούνι πλυντηρίου ρούχων για μωρουδιακά ρούχα και ρούχα ανθρώπων με υπερευαισθησία στο δέρμα τους !!!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...