Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ειδικά Χειροποίητα Σαπούνια

Αρκετός καιρός πέρασε , χωρίς νέα μας ....δεν πειράζει .
Σήμερα από το κατάστημα mastihashop του Βόλου ( Κ.Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557 ) σας παρουσιάζουμε τα ολοκαίνουργια Ειδικά Χειροποίητα Σαπούνια από ελαιόλαδο.

Ας τα πάρουμε όμως ένα ένα παρουσιάζοντάς τα .

Χειροποίητο Σαπούνι με ελαιόλαδο και Βάλσαμο ή Σπαθόχορτο .
Συνδυάζει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του αγνού χειροποίητου σαπουνιού , με αυτές του σπαθόχορτου και είναι εξαιρετικά επουλωτικό, ιδανικό για δερματοπάθειες και φλεγμονές του δέρματος. Προσφέρει τρομερή σύσφιξη της επιδερμίδας , ενώ είναι κατάλληλο ακόμη και για μικρά παιδιά . 
Το βάρος του περίπου στα 100 γραμμάρια .

Χειροποίητο Σαπούνι με ελαιόλαδο και Δαφνέλαιο.

Συνδυάζει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του αγνού χειροποίητου σαπουνιού ελαιολάδου, με αυτές του δαφνέλαιου, όπως το δυνάμωμα των μαλλιών και σταματά σε μεγάλο βαθμό την τριχόπτωση. Επίσης είναι ιδανικό για την ξηροδερμία του τριχωτού του κεφαλιού σταματώντας ακόμη και την πιτυρίδα και την λιπαρότητα. 
Το βάρος του περίπου στα 130 γραμμάρια .

Χειροποίητο Σαπούνι με ελαιόλαδο.
Εξαιρετικά αγνό σαπουνάκι ελαιολάδου με κορδελίτσα διακοσμητική , ιδανικό για δωράκι. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για καθαρισμό του σώματος αλλά επίσης είναι ιδανικό για το πλύσιμο μωρουδιακών και γενικότερα για πλύσιμο ρούχων στο χέρι , όταν αγγίζουν ευαίσθητες επιδερμίδες . 
Το βάρος του περίπου στα 100 γραμμάρια .

Χειροποίητο Σαπούνι ελαιολάδου με κανέλα.
Εξαιρετικά αγνό σαπουνάκι ελαιολάδου με τρήματα κανέλας . Ιδανικό να το χρησιμοποιούμε  στο μπάνιο μας ,μια φορά την εβδομάδα  αφού προσφέρει λεπτή απολέπιση και αποδίδει λείο και απαλό δέρμα , χωρίς κανένα ερεθισμό . 
Το βάρος του περίπου στα 90 γραμμάρια . 

Πώληση λιανική και χονδρική και αποστολή σε όλη την Ελλάδα με πολύ μικρή οικονομική επιβάρυνση με courier.  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...