Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Κηραλοιφή

Σήμερα από το κατάστημα mastihashop του Βόλου ( Κ.Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557) σας ανακοινώνουμε την προσωπική μας δημιουργία , κηραλοιφή με μαστίχα, μαστιχέλαιο και κηραλοιφή με μαστίχα, μαστιχέλαιο και εκχύλισμα χαμομηλιού.


Η κηραλοιφή παρασκευάζεται με τα πλέον αγνά υλικά , όπως Χιώτικο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο της πεθεράς μου, φυσικό κερί από τον αγροτικό συνεταιρισμό μελισσοκόμων Μαγνησίας, μαστίχα από την δική μας παραγωγή ( της γυναίκας μου) , μαστιχέλαιο από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, χαμομήλι μαζεμένο από το Πήλιο από την μητέρα μου.

Η κηραλοιφή δόθηκε για δοκιμή σε διάφορους ανθρώπους και για διάφορα δερματικά προβλήματα και σήμερα θα σας ανακοινώσω με όλη μου την ειλικρίνεια τα αποτελέσματα .

Σκασμένα χείλη από το κρύο και τον βοριά : Δόθηκε σε άντρα ενήλικα και  τα αποτελέσματα ήταν ότι από την δεύτερη ημέρα τα χείλη του δεν ξανά παρουσίασαν σκασίματα. Η χρήση μπορεί να είναι συνεχής .

Σκασμένα χέρια από την υπερβολική χρήση χλωρίνης : Δόθηκε σε γυναίκα ενήλικη και τα αποτελέσματα φάνηκαν από την δεύτερη ημέρα , δημιουργήθηκε πέτσα και στην συνέχεια αποκατάσταση της επιδερμίδας . Η απορρόφηση της κηραλοιφής διήρκεσε περίπου 10 λεπτά .

Μαύρες κηλίδες στα χέρια μεγάλης σε ηλικία γυναίκας :  Μετά την συχνή χρήση για πάνω από 15 ημέρες , έχει αρχίσει ο αποχρωματισμός τους σε τόνους του σχεδόν ξανθού , η συγκεκριμένη κυρία έχει ενθουσιαστεί !!!!!!

Έκζεμα : Προσωπική μου μαρτυρία .  Πίσω από το γόνατο του δεξιού μου ποδιού, είχα σχεδόν σε καθημερινή βάση τρομερή φαγούρα και μικρό έκζεμα το οποίο σε ορισμένες περιπτώσεις , όταν το έξυνα μάτωνε . Μετά από τρεις ημέρες χρήσης , δύο φορές την ημέρα , απλά εξαφανίστηκε .

Έγκαυμα : Η μικρή μου κόρη , ετών 14, θέλοντας να αποδείξει ότι μπορεί να σιδερώσει , κάηκε στο αριστερό δείκτη της . Της έκανε αμέσως φουσκάλα. Της έβαλα κηραλοιφή με χαμομήλι  αμέσως. Την δεύτερη ημέρα η φουσκάλα έσκασε , χύθηκε το υγρό και συνέχισα να της βάζω κηραλοιφή δύο - τρεις φορές την ημέρα . Αποτέλεσμα την τρίτη ημέρα το έγκαυμα απλώς άφησε μια πιο σκούρη απόχρωση στο χέρι της στο σημείο του καψίματος.

Ηλιοκαψίδα στο πρόσωπο: Δόθηκε σε κυρία η οποία από το προηγούμενο καλοκαίρι είχε αποκτήσει μια καφέ κηλίδα στο κούτελό της , μάλλον από υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Μετά από πέντε ημέρες χρήσης , μόνο το βράδυ , η κηλίδα άρχισε τον αποχρωματισμό της και η ενυδάτωση της επιδερμίδας της , την οδήγησε να χρησιμοποιεί την κηραλοιφή σε όλο το πρόσωπο της , αλλά μόνο νύχτα , γιατί λόγω της περιεκτικότητας της σε ελαιόλαδο γυαλίζει αρκετά και δεν είναι για πρωινές ώρες . 

Αυτά προς το παρόν , σίγουρα θα επανέλθουμε να σας ανακοινώσουμε αποτελέσματα και από άλλες δοκιμές . 

Το σίγουρο είναι πως εκμεταλλευόμενοι τις ιδιότητες του ελαιολάδου, της μαστίχας και του χαμομηλιού , καλό κάνουμε στο δέρμα μας και δεν υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει ανεπιθύμητες καταστάσεις .

Τις κηραλοιφές μας θα τις βρήτε  στο κατάστημα μας στον Βόλο ή μπορείτε να τις παραγγείλετε σε όλη την Ελλάδα με αποστολή σε εσάς με courier με πολύ μικρή οικονομική επιβάρυνση.



Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Ελληνικό Πρωινό

Σήμερα από το κατάστημα mastihashop του Βόλου ( Κ.Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557) ανακοινώνουμε την καινούργια άφιξη , ενός σύνθετου προϊόντος, με την διακριτική ονομασία << Ελληνικό πρωινό >>.

Πρόκειται για μια όμορφη έως εντυπωσιακής συσκευασίας , που περιέχει τέσσερα βαζάκια ξεχωριστά που συνθέτουν μια έξυπνη και χρηστική ιδέα δώρου, αλλά και γευστικό ταξίδεμα σε περιοχές με θύμισες του παρελθόντος .

Μέλι , πευκόμελο από την Χίο με προσθήκη μαστιχελαίου, μαρμελάδα φράουλα, μαρμελάδα βερίκοκο και μαρμελάδα Χιώτικου μανταρινιού.

Δεν μένει παρά να το δοκιμάσετε και η ευχάριστη έκπληξη θα σας δικαιώσει για την επιλογή σας .

Πώληση λιανική και χονδρική από το κατάστημα μας .

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Χρήση της Μαστίχας ως συστατικό σε επουλωτικά έμπλαστρα τραυμάτων και ως αναπλαστικός παράγοντας της επιδερμίδας.


Χρήση της Μαστίχας ως συστατικό σε επουλωτικά έμπλαστρα τραυμάτων και ως αναπλαστικός παράγοντας της επιδερμίδας.

Οι εξαιρετικές συγκολλητικές ιδιότητες της Μαστίχας Χίου , καθώς επίσης και ευεργετική παρουσία της κατά την επούλωση τραυμάτων , εγκαυμάτων και μετεγχειρητικών τομών έχουν εντοπιστεί και μελετηθεί από ερευνητές εδώ και μια εικοσαετία τουλάχιστον . Ήδη η μοναδική αυτή ρητίνη χρησιμοποιείται πολύ συχνά ως συστατικό σε επιδέσμους , σε έμπλαστρα  , επιθέματα και σε άλλα επουλωτικά μέσα , που εφαρμόζονται στην προστασία και επούλωση τραυμάτων , εγκαυμάτων ή μετεγχειρητικών τομών. Τα αποτελέσματα σχετικών δημοσιεύσεων αποκαλύπτουν ότι η μαστίχα Χίου παρουσιάζει εξαιρετικές συγκολλητικές ιδιότητες , όταν χρησιμοποιείται σε μέσα επικάλυψης και επούλωσης τραυμάτων , εγκαυμάτων και τομών , ενώ παράλληλα , συμβάλει στην αποτελεσματική ανάπλαση της επιδερμίδας και στην επούλωση του τραύματος , καθώς δεν προκαλεί ανεπιθύμητες παρενέργειες στο δέρμα (ερεθισμός, κνησμός, δερματίτιδα, δερματικός αποχρωματισμός κ.α ) όπως τα κοινά συστατικά που χρησιμοποιούνται σε επουλωτικά μέσα . (1/4 συνεχίζεται ) 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...