Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Κρέμα Χεριών με Μαστίχα

Σήμερα από το κατάστημα mastihashop του Βόλου ( Κ.Καρτάλη 101 τηλ : 2421022557) παρουσιάζεται η καινούργια Κρέμα Χεριών με Μαστίχα για ξηρά , ταλαιπωρημένα και σκασμένα χέρια .

Πρόκειται για ολοκαίνουργια άφιξη και αύξηση της πολύ πετυχημένης γκάμας της σειράς mastihacare συνεργασίας των mastihashop και της εταιρίας καλλυντικών frezyderm .

 Σε βολικότατο σχήμα για εύκολη μεταφορά , σε συσκευασία 50 ml , πρέπει να γίνει απαραίτητη σε οποιονδήποτε αντιμετωπίζει δερματικά προβλήματα στα χέρια , από χρήση απορρυπαντικών, χειρωνακτική εργασία , ξηρότητα λόγω του βοριά ή ακόμη χειρότερα με ρωγμές και ματώματα , ειδικά ανάμεσα στα δάκτυλα .

Περιέχει  : Μαστιχέλαιο , γλουκάνια , έλαια από βερίκοκο πλούσιο σε ω-3 , shea butter και προβιταμίνη Β5.
Δράση : Κρέμα λεπτή με μή λιπαρή υφή , για την περιποίηση , θρέψη και προστασία των χεριών . Ενυδατώνει , αναπλάθει και επουλώνει από μικροεκδορές και ερεθισμούς τη σκασμένη, ταλαιπωρημένη και ερεθισμένη επιδερμίδα.
Χρήση : Απλώστε μια ικανή ποσότητα της κρέμας στα χέρια και τρίψτε τα έως απορροφηθεί πλήρως. Επαναλάβετε όσες φορές την ημέρα χρειαστεί .


dematologically tested
paraben free
mineral oil free
ethanolamine free

Θα την βρείτε στα καταστήματα mastihashop σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργαζόμενα καταστήματα και με τηλεφωνικές παραγγελίες με αποστολή σε όλη την Ελλάδα με ACS . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...