Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Αντηλιακή κρέμα προσώπου με Μαστίχα & Φασκόμηλο

Σήμερα από το κατάστημα mastihashop του Βόλου ( Κ.Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557) παρουσιάζονται τα δύο από τα τρία καινούργια αντηλιακά μας και η παρουσίαση τους θα γίνει σε δύο διαδοχικές αναρτήσεις .
Πρόκειται για την συνέχεια της πολύ πετυχημένης συνεργασίας των mastihashop με την εταιρία frezyderm στην  καινούργιας τους σειράς καλλυντικών με βασικό συστατικό την πολύτιμη Μαστίχα Χίου.
Αντηλιακή κρέμα προσώπου με Μαστίχα και Φασκόμηλο . 
Για σύσφιξη των πόρων του δέρματος του προσώπου , μείωση των ατελειών και της γυαλάδας του προσώπου .
Ιδανική για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες με αντηλιακό δείκτη προστασίας SPF 30.

Περιέχει : Μαστιχέλαιο σε λιπόσωμα, εκχύλισμα από αλπινικά βότανα, όπως γεντιανή , άρνικα , φασκόμηλο, δεντρολίβανο, βάλσαμο μέντας και άγριο θυμάρι, φωτοσταθερά φίλτρα και βιταμίνη Ε.

Δράση : Κρέμα με εξαιρετικά λεπτή , μη λιπαρή υφή για προστασία ενάντια στην βλαβερή UVA & UVB ακτινοβολία . Το μοναδικό λιπόσωμα με Μαστίχα συσφίγγει τους πόρους , μειώνει τις ατέλειες και την γυαλάδα στο λιπαρό δέρμα, ενώ το εκχύλισμα από αλπινικά βότανα τονώνει και προστατεύει αντιμικροβιακά . Δρα καταπραϋντικά και ενισχύει την φυσική άμυνα του οργανισμού , προσφέροντας μια ευχάριστη και βελούδινη αίσθηση , ενώ η βιταμίνη Ε ενισχύει την αντιοξειδωτική άμυνα των κυττάρων. 

Χρήση : Απλώστε μια ικανή ποσότητα της κρέμας το πρωί στο πρόσωπο και στο λαιμό 15 με 20 λεπτά πρίν την έκθεση σας στην ηλιακή ακτινοβολία. Ανανεώστε την εφαρμογή , μετά από το κολύμπι. 

 DERMATOLOGICALLY TESTED 
PARABEN FREE
SILICONE FREE
MINERAL OIL FREE
PROPYLENE GLYGOL FREE
ETHANOLAMINE  FREE

Καλό καλοκαίρι !!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...