Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Κρέμα ημέρας με Μαστιχέλαιο και Σταφύλι

Συμπληρώνετε σιγά - σιγά η πολύ καλή σειρά περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών με βασικό συστατικό την Μαστίχα Χίου.
Σήμερα από το κατάστημα mastihashop του Βόλου ( Κ.Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557 ) παρουσιάζεται η Κρέμα προσώπου ημέρας με Μαστιχέλαιο και Σταφύλι για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες.
Περιέχει : Μαστιχέλαιο* , πολυφαινόλες σταφυλιού , βιταμίνη Ε , ελαιόλαδο, σιτέλαιο, έλαιο μακαντάμια και αποσανωποίητα από ελαιόλαδο και σιτέλαιο.

* αιθέριο έλαιο το οποίο αποστάζεται από την μαστίχα, την πολύτιμη για τις αντιμικροβιακές  και επουλωτικές ιδιότητες της ρητίνη του Χιώτικου μαστιχόδεντρου . ( Pistacia lentiscus var chia).

Δράση : Τα φυτικά έλαια προσφαίρουν στην επιδερμίδα την ενυδάτωση που χρειάζεται για να παραμείνει βελούδινη και ελαστική, ενώ οι πολυφαινόλες σταφυλιού και η βιταμίνη Ε με την έντονη αντιοξειδωτική τους δράση, βελτιώνουν την υγεία του δέρματος και συμβάλουν στην διατήρηση του σφρίγους του .

Χρήση : Πρωί και βράδυ , μετά τον καθαρισμό , απλώστε με απαλές κινήσεις την κρέμα στο πρόσωπο και στο λαιμό , αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.   

DERMATOLOGICALLY TESTED 
PARABEN FREE
SILICONE FREE
MINERAL OIL FREE
PROPYLENE GLYGOL FREE
ETHANOLAMINE  FREE

(Η τιμή του προϊόντος είναι μια ευχάριστη έκπληξη και είναι αρκετά  μειωμένη από την προηγούμενη της έκδοση) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...