Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Κρέμα προσώπου με Μαστιχέλαιο και Γεντιανή

Συνεχίζεται η ροή καλών προϊόντων από την εταιρία μας και σήμερα από το κατάστημα mastihashop του Βόλου ( Κ.Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557) παρουσιάζεται η αξιόλογη κρέμα ημέρας για αναζωογόνηση των λιπαρών και μικτών επιδερμίδων με κύρια συστατικά το Μαστιχέλαιο και την Γεντιανή . η οποία πλέον παρασκευάζεται σε συνεργασία με την εταιρία frezyderm. 
 Περιέχει : Μαστιχέλαιο* , εκχυλίσματα από Γεντιανή, Άρνικα ,Πεύκο, Άρκευθο, Έλαιο Αβοκάντο, Αντιοξειδωτικό Συνένζυμο SOD, jojoba και Macandamia.

* αιθέριο έλαιο το οποίο αποστάζεται από την μαστίχα, την πολύτιμη για τις αντιμικροβιακές  και επουλωτικές ιδιότητες της ρητίνη του Χιώτικου μαστιχόδεντρου . ( Pistacia lentiscus var chia).

Δράση : Κρέμα με εξαιρετικά λεπτή υφή για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Τα εκχυλίσματα από Γεντιανή και Πεύκο διευκολύνουν την οξυγόνωση των κυττάρων ανανεώνοντας το δέρμα και ενισχύοντας την φυσική του άμυνα .

Χρήση : Πρωί και βράδυ , μετά τον καθαρισμό , απλώστε την κρέμα στο πρόσωπο και στο λαιμό , αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.   

DERMATOLOGICALLY TESTED 
PARABEN FREE
SILICONE FREE
MINERAL OIL FREE
PROPYLENE GLYGOL FREE
ETHANOLAMINE  FREE

(Η τιμή του προϊόντος είναι μια ευχάριστη έκπληξη και είναι αρκετά  μειωμένη από την προηγούμενη της έκδοση) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...