Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

SKINOS mastiha spirit

Σήμερα από το κατάστημα mastihashop του Βόλου (Κ.Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557) σας έχουμε πολύ καλά νέα , που αφορά την βράβευση του λικέρ μαστίχας Skinos με το βραβείο
 SAN FRANCISCO WORLD SPIRITS COMPETITION 2011GOLD METAL κατά πρώτων και την καινούργια άφιξη του υπέροχου αυτού ποτού σε μικρή (μινιατούρα) συσκευασία των 50 ml.


Όσο αφορά την μινιατούρα του λικέρ skinos μαστίχας , είναι μια υπέροχη μικρογραφία του μπουκαλιού με μεταλλικό άσπρο καπάκι και συμπληρώνει πλήρως την γκάμα των μπουκαλιών-συσκευασιών , έτσι ώστε να το έχετε στην διάθεσή σας για την προσωπική σας κάβα, το mini bar του ξενοδοχείου σας, την προσθήκη στο καλάθι του δώρου σας ή δεμένο στην ιδιαίτερη μπομπονιέρα της τελετής σας ( γάμος - βάφτιση) και ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε ή φανταστείτε ......... 

Στην υγεία σας . 

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Μαστίχα φωτογραφία.

Καλημέρα από το mastihashop του Βόλου.
Κοινοποιούμε σήμερα μια πανέμορφη φωτογραφία που τραβήχτηκε από μια φίλη στην Χίο.
Μια φωτογραφία που εμπεριέχει όλη την αγάπη, όλη την λαχτάρα , όλο τον σεβασμό και τον κόπο για το παραγόμενο μαστίχι .
 Έχετε αντίρρηση ??? Δεν νομίζω !!! Απλά απολαύστε την και προσπαθήστε να νοιώσετε το άρωμα που αναδεύετε από το ευλογημένο αυτό δέντρο !!!! 

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωση ευχαριστήριας επιστολής

Από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, λάβαμε και αναδημοσιεύουμε , το δελτίο τύπου που εκδόθηκε για την καταστροφική φωτιά του νησιού και τις άμεσες συνέπειες σχετικά με το παραγόμενο προϊόν ,την μαστίχα μας .

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τα χιλιάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα, που κατέκλυσαν την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, το Διοικητικό Συμβούλιο Συνεταιρισμού, νοιώθει την ανάγκη να εκφράσει  θερμές ευχαριστίες προς όλους όσους εξέφρασαν τη συμπαράσταση και συμπάθειά τους στους πληγέντες μαστιχοπαραγωγούς του νησιού μας.

Πρωτίστως όμως ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέδραμαν στο έργο της πυρόσβεσης: Tους Πυροσβέστες, τους πιλότους των πυροσβεστικών αεροπλάνων και ελικοπτέρων, την Αστυνομία, τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα στελέχη και τους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και βεβαίως τις οργανωμένες ομάδες εθελοντών αλλά και τους απλούς πολίτες που άμεσα προσέτρεξαν στη προσπάθεια πυρόσβεσης.
Επίσης, ευχαριστεί θερμά τα Ελληνικά και Ξένα Μέσα Ενημέρωσης για την κάλυψη των γεγονότων που ανέδειξε το μέγεθος της καταστροφής και συνέβαλε στην ευαισθητοποίηση του κοινού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου δεσμεύεται ότι, εξαντλώντας κάθε πρόσφορο μέσο και τρόπο, θα συνεχίσει  να παρέχει τις υπηρεσίες της προς τους παραγωγούς και την τοπική κοινωνία. Παράλληλα θα καταβάλλει προσπάθεια για να διασφαλίσει την ομαλή τροφοδοσία με μαστίχα της Ελληνικής και παγκόσμιας  αγοράς, καθώς αυτό αποτελεί ουσιώδη προϋπόθεση για την ευημερία των μελών -παραγωγών της.

Ακόμη, δηλώνει ότι θα συμμετάσχει ενεργά σε κάθε συντονισμένη προσπάθεια, σε τοπικό ή εθνικό επίπεδο, που θα επιχειρήσει να περιορίσει τη ζημία και να την καταστήσει αναστρέψιμη. Τέλος, δεσμεύεται ότι θα συνδράμει με όλες της δυνάμεις στο σχεδιασμό και την υλοποίηση μέτρων και δράσεων που θα επιχειρήσουν να περιορίσουν ή και να άρουν τις περιβαλλοντικές και οικονομικές επιπτώσεις που ελλοχεύουν ως αποτέλεσμα της καταστροφικής πυρκαγιάς.  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...