Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά



Πλησιάζοντας τα φετινά Χριστούγεννα , τα δυσκολότερα ίσως από τα Χριστούγεννα που θυμάμαι , θα ήθελα να εκφράσω μέσα από την δυνατότητα μου να επικοινωνώ μαζί σας μέσω του ηλεκτρονικού μου blog , τις καλύτερες ευχές μου και όσων συνεργατών ασχολούμαστε με την παρουσίαση και εμπορία , των προϊόντων του ευλογημένου νησιού της Χίου και ιδιαίτερα της μαστίχας.
Τα Χριστούγεννα είναι μια επέτειος, μια γιορτή της χριστιανοσύνης , μια γιορτή για τα παιδιά , όσων χρονών και αν είναι . Μια ευκαιρία να σκεφτούμε τον εσωτερικό μας εαυτό, αλλά πιο πολύ από όλα να σκεφτούμε και να πράξουμε κάτι καλό για τους ανθρώπους γύρω μας.
Όλοι μας έχουμε ανάγκη να δεχτούμε αγάπη , άλλα για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα από όλα να δώσουμε εμείς αγάπη . Αγάπη προς  την οικογένειά μας, τους γείτονες μας , τους χωριανούς μας, τους συντοπίτες μας, τους Έλληνες όλους όπου και αν μένουν , τους ανθρώπους όλου του κόσμου .
 Και σε λίγες ημέρες , ανοίγοντας το παράθυρό μας στο 2013, να ρωτήσουμε τον εσωτερικό μας εαυτό, τι θα κάνεις εσύ για να νοιώσεις καλύτερα και να νοιώσουν καλύτερα όσοι σε   περιτριγυρίζουν ;
Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...