Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Νέα συνεργασία για το κατάστημα mastihashop του Βόλου

Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε στο κατάστημα mastihashop του Βόλου ( Κ.Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557) , φέρνοντας σας σε επαφή με τον οίκο VIROPA με ροφήματα για την φροντίδα της υγείας μας .
Φυσικά και βιολογικά ροφήματα σε μορφή φακελάκι τσαγιού , σε τιμές εξαιρετικά χαμηλές , και σε αρκετά μεγάλη γκάμα .


Πράσινο τσάι ( Βιολογικής καλλιέργειας ): Η camelia sinensis είναι το φυτό προέλευσης του πράσινου τσαγιού. Συλλέγεται και αποξηραίνεται με ειδικές μεθόδους για να διατηρήσει αναλλοίωτα τα συστατικά του. Γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Χωρίς γλουτίνη .
Συστατικά : Πράσινο τσάι Κίνας .

Βιο Μείγμα Βοτάνων ( Βιολογικής καλλιέργειας ) : Συνδυασμός μάραθου, κύμινου, άνηθου και χαμομηλιού. Μοναδικός στο είδος του για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Το ρόφημα αυτό πίνεται ευχάριστα και χωρίς ζάχαρη ή μέλι. Κατάλληλο για χώνευση και κολικούς των μωρών. Χωρίς γλουτίνη .
Συστατικά : Μάραθος, κύμινο, άνηθος, χαμομήλι.

Τίλιο ( Βιολογικής καλλιέργειας ): Τα άνθη του μαζεύονται συνήθως από τον Μάιο έως τον Ιούνιο, κυρίως όταν αυτά είναι ακόμη κλειστά και αποξηραίνονται προσεκτικά σε σκιερά μέρη. Σύμφωνα με την λαική παράδοση το τίλιο είναι κατάλληλο για την γρίπη και τα κρυολογήματα . Χωρίς γλουτίνη.
Συστατικά : Τίλιο.

Χαμομήλι ( Βιολογικής καλλιέργειας ): Μπορεί κανείς να πει ότι για το χαμομήλι είναι όλα γνωστά, βλέποντας πόσο διαδεδομένη είναι η χρήση του. Το ρόφημα του χαμομηλιού έχει καταπραϋντικές , χαλαρωτικές ιδιότητες και διευκολύνει τον ύπνο. Χωρίς γλουτίνη.
Συστατικά : Χαμομήλι

Τσάι Κεϋλάνης ( Βιολογικής καλλιέργειας ) : Η Σρι Λάνκα ( Κεϋλάνη) είναι διάσημη για την παραγωγή του τσαγιού αυτού.Το ρόφημα αυτό πίνεται και ζεστό και κρύο. Χωρίς γλουτίνη .
Συστατικά : Τσάι Κεϋλάνης

Εχινάτσια ( Βιολογικής καλλιέργειας ) : Σύμφωνα με την λαϊκή παράδοση ο άνθρωπος γνώριζε και εκτιμούσε τις ευεργετικές ιδιότητες της Εχινάτσια. Ακόμη και σήμερα θεωρείτε σημαντικός σύμμαχος για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Συστατικά : Echinacea ( ρίζα, φύλλα και άνθη) , ιβίσκος, αγριοτριαντάφυλλο.

Φασκόμηλο ( Βιολογικής καλλιέργειας ) : Τα φύλλα του συλλέγονται από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο και αποξεραίνονται. Το ρόφημα είναι κατάλληλο για πονόλαιμο και για στοματικές πλύσεις. Χωρίς γλουτίνη.
Συστατικά : Φασκόμηλο

Τσουκνίδα ( Βιολογικής καλλιέργειας ) : Η τσουκνίδα είναι ένα πολύ σύνηθες φυτό στους φράκτες και στις ακαλλιέργητες εκτάσεις. Είναι γνωστές εδώ και αιώνες οι ευεργετικές της ιδιότητες .
Χωρίς γλουτίνη .
Συστατικά : Τσουκνίδα

Μείγματα βοτάνων ειδικών συνθηκών και καταστάσεων 

Χαλαρωτικό : Τα συστατικά του vircalm συλλέγονται προσεκτικά και αναμειγνύονται για την δημιουργία ενός ροφήματος για όλες τις ηλικίες . Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας , αλλά και πρίν τον βραδινό ύπνο για χαλάρωση και ηρεμία . Χωρίς γλουτίνη
Συστατικά : Μελισσόχορτο,  χαμομήλι, λυκίσκος, λεβάντα και γλυκόριζα.
 Τονωτικό : Το βασικό συστατικό αυτού του ροφήματος είναι το mate ( το πιο δημοφιλές ρόφημα στην Νότια Αμερική για την τονωτική του δράση ) Περιέχει επίσης guarana και ginseng , με παρόμοιες ιδιότητες . Κατάλληλο για ηλικιωμένους , αθλητές, μαθητές και όλους όσους χρειάζονται ενέργεια.
Συστατικά : Mate, guarana, ginseng.

Περιττά κιλά : Το virlin είναι μια μοναδική σύνθεση διαφορετικών φυτών , προσεκτικά επιλεγμένων και αναμεμιγμένων για την δημιουργία ενός ιδιαίτερου ροφήματος. Μειώνει με φυσικό τρόπο την αίσθηση της πείνας , βοηθάει στην απώλεια των περιττών κιλών , στην αποτοξίνωση και την διατήρηση της σιλουέτας . Χωρίς γλουτίνη.
Συστατικά : Mate, rooibos, αγκινάρα, βετούλι, τσουκνίδα, κόλιανδρος, κέδρος, pu-erth, γλυκόριζα.

Πονόλαιμος : Το virbalsam είναι μια μοναδική σύνθεση οκτώ διαφορετικών φυτών προσεκτικά επιλεγμένων και αναμεμειγμένων για την δημιουργία ενός ιδιαίτερου ροφήματος . Μπορεί να λειτουργήσει ως ένας σημαντικός σύμμαχος κατά των κρυολογημάτων και του πονόλαιμου. Χωρίς γλουτίνη .
Συστατικά : Μολόχα, μέντα, σιτρονέλλα, ευκάλυπτος, μελισσόχορτο, θυμάρι, γλυκόριζα και φασκόμηλο.

Αποτοξινωτικό : Το ρόφημα virdepur αποτελείται από επιλεγμένα φυτά κατάλληλα να βοηθήσουν τον οργανισμό στην αποτοξίνωση του. Χωρίς γλουτίνη.
Συστατικά : Αγριοτριαντάφυλλο, τσουκνίδα, ταραταξο, βετούλι, μέντα και vega d' oro.

Τηλεφωνική παραγγελία και αποστολή σε όλη την Ελλάδα με courier .







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...