Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Θεραπεία : mastic Experience

Καλημέρα από το μαστιχάτο blog και το κατάστημα mastihashop του Βόλου ( Κ.Καρτάλη 101 τηλ. 2421022557) , που σήμερα αναδημοσιεύουμε σελίδα από το περιοδικό Madame Figaro, σχετικά με πρακτική χρησιμοποίηση της μαστίχας στην ευεξία του ανθρώπινου σώματος .


Μια θεραπεία σώματος που γίνετε στο spa του ξενοδοχείου Grande Bretagne στην Αθήνα και αποκαλύπτετε από το προαναφερόμενο περιοδικό και σας παρουσιάζετε εδώ .
Θεραπεία : Mastic Experience 
Η μαστίχα είναι γνωστή σε κάθε γωνιά της γης για τις εξαιρετικά ευεργετικές της ιδιότητες και προέρχεται από τα μαστιχόδεντρα , που φύονται ΜΟΝΟ στο νότιο τμήμα του νησιού της Χίου.
Οι θεραπευτικές ιδιότητες της μαστίχας στο δέρμα ήταν αποδεδειγμένες από την αρχαιότητα και η συγκεκριμένη θεραπεία τις εκμεταλλεύεται στο έπακρο , συνδυάζοντας την και με άλλα ελληνικά συστατικά για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.
Περιλαμβάνει Mastic Foot Ritual , Body scrub με κουκούτσια ελιάς και Body massage , που αφήνουν το δέρμα μεταξένιο και απόλυτα ενυδατωμένο . Εναλλακτικά , μπορείς να απολαύσεις αυτή την μοναδική εμπειρία σε συνδυασμό με ένα ανανεωτικό Scalp massage με αγνό ελαιόλαδο και βιταμίνη Ε.
Αποτέλεσμα : Εκτός από την εξαιρετική υφή και λάμψη στο δέρμα , η θεραπεία προσφέρει μυοχαλαρωτική περιποίηση  .
Διάρκεια : 75 περίπου λεπτά
Κόστος : 165 €
Που : GB Spa , hotel Grande Bretagne Αθήνα , www.grandebretagne.gr τηλ: 2103330799.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...