Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Νέες αφίξεις ( Μαρμελάδα βερίκοκο και φράουλα mastihashop)

Με πολύ χαρά , σήμερα από το κατάστημα mastihashop του Βόλου (Κ.Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557)  καλωσορίζουμε την καινούργια δημιουργία των καταστημάτων mastihashop.
Πρόκειται για δύο εξαιρετικές μαρμελάδες, απαλλαγμένες από τεχνικά χρώματα ή οτιδήποτε χημικό, με πολύ περιεκτικότητα σε φρούτο όπως παρακάτω θα διαπιστώσετε.
 Μαρμελάδα Βερίκοκο με περιεκτικότητα 75% σε φρούτο και συντηρητικό τον χυμό από τα Χιώτικα λεμόνια. Εξαιρετική ποιότητα , κατάλληλη για το πρωινό μας, δίνει αίσθηση αλλά και είναι <<σπιτική>>.
 Μαρμελάδα φράουλα. Έχει γίνει best seler μετά από τον ένα μήνα κυκλοφορίας της στα καταστήματα μας. Περιεκτικότητα 70% σε φράουλα και επίσης τον χυμό λεμονιού για συντηρητικό.

Δυστυχώς και οι δύο μαρμελάδες περιέχουν ζάχαρη, αλλά σε ελάχιστες απαιτητές ποσότητες.

Οι μαρμελάδες mastihashop παρασκευάζονται στο καινούργιο εργοστάσιο της Χίου και λόγω της δικής μας προσπάθειας η τιμή λιανικής πώλησης τους είναι μια  ευχάριστη έκπληξη .


Από το κατάστημα mastihashop του Βόλου, μπορείτε επίσης να τις προμηθευτείτε σε τιμές χοντρικής , εάν ενδιαφέρεστε να τις τοποθετήσετε στο κατάστημά σας .


Δεν μένει τίποτε άλλο , παρά να τις δοκιμάσετε ........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...