Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΚΟΝΗ ΜΑΣΤΙΧΑΣ

Διατροφικό σκεύασμα σε σκόνη μαστίχας Χίου.
Από το κατάστημα mastihashop του Βόλου (Κ.Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557) θα γνωρίσουμε σήμερα την σκόνη μαστίχας Χίου.
Η σκόνη μαστίχας Χίου (διατροφικό σκεύασμα) περιέχει φυσική μαστίχα Χίου σε μορφή σκόνης (αλεσμένη) και ινουλίνη (φυτική ίνα από τη ρίζα του ραδικιού).
Η μαστίχα χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως μέσο για την ανακούφιση των στομαχικών διταραχών, ενώ σύγχρονες επιστημονικές μελέτες επιβεβαιώνουν την ευεργετική συνεισφορά της στην υγιεινή του γαστρεντερικού συστήματος.
Σε λίγο παλαιότερη ανάρτηση (σχετικά με την αμπούλα φυσικής μαστίχας) θα βρείτε τις δημοσιευμένες επιστημονικές μελέτες.
Η ινουλίνη ( φυτική ίνα από τη ρίζα του ραδικιού) χρησιμοποιείτε για να δημιουργηθούν στα έντερα μας τα οφέλημα βακτήρια και να έχουμε ευκολότερη απορρόφηση της μαστίχας από τον οργανισμό μας.
Ιστορική αναφορά: Ο Abu Marwan al Malik ibn Zuhr, Άραβας γιατρός στο βιβλίο του kitab-al-taisir προτείνει σκεύασμα με γλυκόριζα, σταφίδα και μαστίχα για την θεραπεία ιπατικών προβλημάτων.

Συσκευασίες: Η σκόνη φυσικής μαστίχας, κυκλοφορεί σε συσκευασίες 60 γρ μόνο από τα καταστήματα mastihashop, και σε συσκευασία των 50 γρ την οποία μπορείτε να την βρείτε σε φαρμακεία και σε καταστήματα βιολογικών και φυσικών τροφίμων με τον διακριτικό λογότυπο mastihashoptherapy.

Για πληροφορίες σχετικά με τα συνεργαζόμενα καταστήματα και φαρμακεία στην Θεσσαλία και για να βρείτε το κοντινότερο σας κατάστημα, τηλεφωνήστε μας στο 24210-22557.Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...