Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Βραβείο Gourmet 2009-2010

   Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως ένα από τα εκλεκτά μας προϊόντα και συγκεκριμένα το <<Πλιγούρι>> της εταιρίας ΕΡΓΟΝ, βραβεύτηκε από την ελευθεροτυπία με το βραβείο Gourme 2009-2010 στην κατηγορία Ελληνικό Τυποποιημένο Προϊόν.
  Στο κατάστημα mastihashop του Βόλου (Κ.Καρτάλη 101 τηλ.2421022557), αλλά και σε άλλα καταστήματα mastihashop ανά την Ελλάδα, θα βρείτε το συγκεκριμένο προϊόν, παρέα με όλη την εκλεκτή γκάμα των προϊόντων της εταιρίας ΕΡΓΟΝ.
   Πλιγούρι, πουργκούρι, χόνδρος ή πιο απλά αλεσμένο σιτάρι. Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα σε ολόκληρη την ανατολική Μεσόγειο άλλα και σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας από την δυτική Μακεδονία μέχρι την Κρήτη μας, το πλιγούρι αποτελεί αναπόσπαστο κομματι της παραδοσιακής μεσογειακής διατροφής. Σε πολλές περιπτώσεις το πλιγούρι αντικαθιστούσε το ρύζι, κυρίως σε περιοχές που δεν καλλιεργήθηκε ποτέ, αλλά και σε περιόδους που δεν υπήρχε στην αγορά.
   Οι Σοφάδες είναι μια μικρή πόλη στην καρδιά του θεσσαλικού κάμπου. Κάθε φθινόπωρο, αφου επιλέξουμε τις πιο εκλεκτές ποικιλίες σκληρού σιταριού, το αλέθουμεστον παραδοσιακό πετρόμυλο. Το αποτέλεσμα της επιλογής των αγνώτερων υλικών της θεσσαλικής γής και της παραδοσιακής οικογενειακής συνταγής που φυλάγεται από γενιά σε γενιά για περισσότερο από έναν αιώνα τώρα, είναι αυτό που ευχόμαστε να κρατήσετε στα χέρια σας και να το γευτήτε, χαρίζοντας στην οικογένειά σας γεύση και ποιότητα Ελλάδας.

3 σχόλια:

lopi είπε...

http://lopis-place.blogspot.com/2011/03/blog-post_14.html

Φρουτοποτό με σοκολάτα και λικέρ μαστίχας ΣΚΙΝΟΣ

Τάσος είπε...

AΓΑΠΗΤΗ ΛΟΠΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΠΑΛΙ ! ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ

Λόπη είπε...

Πρέπει να το δοκιμάσεις για να μας πεις τη γνώμη σου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...